Първоначално публикувано от Triptih
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
смърта на бялото жребче
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщениеЗапочни да мислиш за друга кола, тази извървя своя път.Всъщност то аз имам друга.Маи до края на тази година ще хвърля усилия по жулиетата.
Тук е момента да благодаря на всички колеги които ми вдъхнаха кураж и бяха готови да помагат по възтановяването
Любопитно ми е (въпрос към колегата Димо)колега от къде ми знаеш името?
Comment
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение...
Любопитно ми е (въпрос към колегата Димо)колега от къде ми знаеш името?sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Comment
-
Браво на всички, евала за готовността на колегите да помогнат.Аз понеже съм с две леви ръце ще нося бира.
Иначе ми интересно, в такива случаи помага ли нещо пожарогасителя, ако го има човек де и се сети да го използва бързоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеБраво на всички, евала за готовността на всички да помогнат.
Иначе ми интересно, в такива случаи помага ли нещо пожарогасителя, ако го има човек де и се сети да го използва бързо
На една среща на варненската група замалко да пламне една 155-ца и от няколко пожарогасителя само един свърши работа ама беше от големите дето не са за автомобил ..Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеБраво на всички, евала за готовността на колегите да помогнат.Аз понеже съм с две леви ръце ще нося бира.
Иначе ми интересно, в такива случаи помага ли нещо пожарогасителя, ако го има човек де и се сети да го използва бързо
Comment
-
Сега вече знаеш че една от първите инвестиции за следващата ти кола е пожарогасител ,но следващия ти пожарогасител да е голям и хубав че понякога е животоспасяващ!
Иначе първо се ползва при затворен капак и чак тогава се вдига капака и се пръскав дигателния отсек ако е останало нещо вътре в пожарогасителя.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
Comment